professionals in schoonmaak

Glazenwasser nodig? Alle informatie over het inhuren van een glazenwasser!

Op zoek naar een glazenwasser in Breda? U hecht waarde aan de uitstraling van uw bedrijf en vindt het belangrijk dat uw bedrijfspand er netjes en schoon uitziet. Zowel uw medewerkers als uw (potentiele) klanten zien uw pand en hebben een beeld bij uw bedrijf. Zorg ervoor dat zij een positief beeld hebben van uw organisatie met een schoon en verzorgd uiterlijk!

Wat u moet weten voor het inhuren van een glazenwasser!

Iedereen waardeert mooie schone ramen. Echter heeft niet iedereen tijd en zin om op een lader te gaan staan. U kunt het beste een glazenwasser deze werkzaamheden voor u uit laten voeren. Er zijn bepaalde zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u voornemens bent om een glazenwasser in te huren, zoals frequentie, maximale werkhoogte en uiteraard de kosten.

Hoe vaak een glazenwasser inhuren?

Het is belangrijk om te weten hoe vaak u een glazenwasser in moet huren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Het weer, het type pand en de waarde die u hecht aan uw imago als bedrijf zijnde. Heeft u een winkel en komen er dagelijks klanten in uw zaak? Dan is het verstandig om uw glazen mooi schoon te houden. Houdt dan zeker de richtlijn aan om wekelijks uw glazen te laten wassen. Voor kantoorpanden gelden andere richtlijnen. Voor kantoorpanden wordt aangeraden 4 keer per jaar de buitenzijde van ramen te laten wassen en 2 keer de binnenzijde.

Hoe hoog mag een glazenwasser?

Bij elke klus wordt vooraf bepaald wat de veiligste manier van werken is. Job Procleaning is OSB- en VCA gecertificeerd. Dit wil zeggen dat Job Procleaning volgens de voor de branche geldende regels voor veilig en gezond werken hanteert. Indien er een gevelinstallatie aanwezig is bij het pand, is dit de beste oplossing, echter hebben veel bedrijven geen dergelijke gevelinstallatie.

Voor aanvang van een schoonmaakklus wordt bekeken hoe een gebouw het beste benaderd kan worden. Afhankelijk van de hoogte wordt gekozen voor het gebruik van een ladder, hoogwerker of gondelinstallatie.

Wat kost een glazenwasser?

De kosten voor een glazenwasser zijn sterk afhankelijk van jouw situatie. Factoren die invloed hebben zijn onder andere de middelen die de glazenwasser nodig heeft voor uw woning/pand, de uren die de glazenwasser nodig heeft voor de oppervlakte die hij moet reinigen en uiteraard de frequentie van het glazenwassen. Benieuwd wat het kost om uw pand te laten reinigen? Vraag direct een offerte aan!