professionals in schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Op zoek naar een allround en ervaren schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwerk in Oosterhout? Job Procleaning komt u ontzorgen bij al uw schoonmaakwerkzaamheden. Van Glazenwassen tot Interieuronderhoud, wij helpen u graag.

Wij zijn onder anderen gespecialiseerd in:

Zowel voor binnen- als buitenschoonmaak in de regio Oosterhout ben je bij Job Procleaning dus aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor het schoonmaakwerk bij uw bedrijf in Oosterhout!

**Schoonmaakbedrijf nodig in andere regio's?
**Is uw bedrijf niet gevestigd in Oosterhout? Dat is geen probleem! Ook voor het schoonmaakwerk in Breda, Bergen op Zoom en nog veel meer plekken West-Brabant kunt u bij ons terecht!

Schoonmaakwerk in Oosterhout: door een typisch familiebedrijf

Job Procleaning is van oorsprong een typisch familiebedrijf. Alle kenmerken die horen bij een familiebedrijf vindt u dan ook terug in ons dagelijkse werk. Informeel, betrokken en een directe communicatie zijn typerend voor ons schoonmaakbedrijf. Dit is niet alleen te zien in ons schoonmaakwerk, maar dit zien we ook terug in de tevredenheid van onze eigen medewerkers. Ze beoordelen Job Procleaning met een rapportcijfer 8, zo blijkt uit het medewerker tevredenheidsonderzoek. En daar zijn we uiteraard heel erg blij mee.

Ervaren, vaste interieurverzorgers voor uw bedrijf in Oosterhout

U wilt een schone werkomgeving, fris interieur en een positieve en representatieve indruk achterlaten op uw klanten- en vriendenkring. Daarnaast wilt u daar uiteraard niet teveel voor betalen. Job Procleaning heeft de afgelopen jaren bewezen een professionele en betrouwbare schoonmaakpartner te zijn voor bedrijven. Hoe? Door een moderne, kwalitatieve en duurzame manier van werken. Wij wijzen een vast team aan interieurverzorgers aan die bij u vast op locatie schoonmaakt. Zodat u vertrouwd raakt met onze medewerkers en er korte lijnen ontstaan. Een heldere werkplanning en specialistische schoonmaakkennis van onze ervaren medewerkers dragen daar uiteraard aan bij.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over onze diensten en weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.