Kwaliteit en Veiligheid

Kwaliteitscontroles door objectleiders

Als professioneel dienstverlenend schoonmaakbedrijf streven wij continu naar een optimale kwaliteit. Job Procleaning checkt regelmatig via een speciaal ingericht controlesysteem of de uitvoering van onze medewerkers aan alle kwaliteitseisen voldoen. Hiervoor hebben we speciale objectleiders aangesteld die een kritische kwaliteitscontrole uitvoeren. Aangekondigd en onaangekondigd worden periodiek kwaliteitscontroles op locatie uitgevoerd. Mocht u ergens vragen over hebben, of niet helemaal tevreden zijn, dan lossen we dat direct op.

Klanttevredenheid

We zijn pas tevreden, als u dat ook bent. Klanttevredenheid is een van onze speerpunten in de bedrijfsdoelstelling. Deze klanttevredenheid proberen we te bereiken door:

  • Intensief relatiebeheer
  • Eenmaal per jaar een klanttevredenheidsonderzoek
  • Goede en snelle klachtenafhandeling;
  • Periodiek uitvoeren van kwaliteitscontroles

MVO

Naast klanttevredenheid zetten we ons in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We gebruiken zo min mogelijk milieubelastende producten. We werken zoveel mogelijk met producten die (gedeeltelijk) biologisch afbreekbaar zijn. De juiste instructies aan onze medewerkers is hier een belangrijk onderdeel van.

Job Pro - Foto 4
Scroll naar boven