Vloeronderhoud

Vloeren worden dagelijks enorm veel gebruikt en hebben dan ook te veel te verduren. Vloeronderhoud is daarom erg belangrijk voor een lange levensduur en mooie uitstraling van uw vloer. Bij Job Procleaning vinden we het belangrijk dat uw vloer er representatief uitziet. We doen er dan ook alles aan om er met ons vloeronderhoud voor te zorgen dat uw vloer weer straalt als nooit te voren!

Kunnen wij u helpen met (periodiek) vloeronderhoud in de regio Roosendaal? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten kunnen u voorzien van al het benodigde advies omtrent het onderhouden van uw vloer!

Vloer reinigen: hoe gaan we te werk?

Job Procleaning heeft professionele schoonmakers in dienst die u kunnen helpen bij het onderhoud van verschillende vloeren. De vloeren die wij onder andere verzorgen zijn:

  • Linoleum & marmoleum vloeren
  • Tapijtvloeren
  • PVC vloeren
  • Tegelvloeren

Maar ook met het onderhoud van andere soorten vloeren bent u bij Job Procleaning aan het juiste adres! Denk hierbij bijvoorbeeld aan betonvloeren, straatwerk, grindvloeren, industriële vloeren of showroomvloeren.

 

Linoleum & marmoleum vloeren reinigen

Linoleum & marmoleum vloeren zien we vaak terug in kantoorpanden. Belangrijk bij het onderhoud van linoleum & marmoleum vloeren is dat agressieve schoonmaakmiddelen vermeden dienen te worden! Een marmoleum of linoleum vloer reinigen dient dus op een juiste manier te gebeuren. Daarom gaat Job Procleaning uitermate zorgvuldig om met het onderhoud van linoleum & marmoleum vloeren.

Tapijtvloeren reinigen

Vloeren die bedekt zijn met tapijt dienen regelmatig grondig schoongemaakt te worden. Tapijt is namelijk extra gevoelig voor vuil en vlekken zijn vaak moeilijk te verwijderen. Job Procleaning verzorgt de volledige reiniging van uw tapijtvloer. Daarvoor inventariseren we eerst wat de benodigde reinigingsmethode is aan de hand van de huidige status van uw tapijt.

PVC vloer reinigen

PVC vloeren hebben over het algemeen wat minder onderhoud nodig dan andere vloeren. Zelf een pvc vloer schoonmaken kunt u vaak beter niet doen. Er zijn veel mensen die een pvc vloer schoonmaken met schoonmaakazijn of andere middelen die de pvc vloer aan kunnen tasten. Daarom moet ook een PVC vloer op een professionele manier gereinigd worden. U wilt immers niet dat uw vloer beschadigd tijdens de schoonmaak. Daarom werken wij alleen tijdens het vloeronderhoud van PVC vloeren met de meest veilige schoonmaakmethodes!

Tegelvloeren reinigen

Wanneer u heeft gekozen voor een tegelvloer wilt u natuurlijk dat deze vloer zo mooi mogelijk blijft. Tegelvloeren zijn echter vrij ongemakkelijk te reinigen door het vuil wat in de voegen gaat zitten. Daarom is het zeker bij tegelvloeren belangrijk dat deze op een professionele manier onderhouden worden. Bij Job Procleaning maken we gebruik van de beste apparatuur voor het zo goed mogelijk reinigen van uw tegelvloeren!

Natuurstenen vloer schoonmaken

Heeft u een natuurstenen vloer die u professioneel wilt laten reinigen? Ook dan bent u bij Job Procleaning aan het juiste adres. Wij kunnen bijvoorbeeld uw marmeren vloer reinigen, maar we kunnen ook een granito of travertin vloer schoonmaken. Natuurstenen vloeren staan erom bekend als ontzettend duurzaam en gaan een leven lang mee als ze goed onderhouden worden. Een natuurstenen of marmeren vloer schoonmaken zorgt er niet alleen voor dat de vloer langer meegaat, maar ook dat de vloer langer mooi blijft. Daarom werken wij bij Job Procleaning uiterst zorgvuldig zodat u zo lang mogelijk van uw vloer kunt genieten.

Periodiek vloeronderhoud

Een mooie, schone vloer is natuurlijk een uitstekend visitekaartje voor uw gasten. Daarom is periodiek vloeronderhoud een must voor iedere organisatie. Samen met u bepalen we hoe vaak periodiek vloeronderhoud voor uw pand nodig is. Job Procleaning heeft professionele schoonmakers in dienst die vooraf met u bekijken welke werkzaamheden van toepassing zijn op uw vloer. We onderhouden uw vloer als u dat wenst, dagelijks of op periodieke basis. Zo garanderen wij een lange en kwalitatieve levensduur van uw vloer.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEtten-LeurRucphenZevenbergenHalsterenTholenOudenbosch en Dinteloord.

Scroll naar boven