Schoonmaakbedrijf Breda

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda voor al uw Schoonmaakwerk? Job Procleaning neemt alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbare prijs. Lees hier wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen!

Schoonmaakbedrijf Breda: typisch familiebedrijf

Job Procleaning is als schoonmaakbedrijf in Breda van oorsprong een typisch familiebedrijf. Alle kenmerken die horen bij een familiebedrijf vindt u dan ook terug in onze manier van werken. Informeel, betrokken en een directe communicatie zijn typerend voor ons bedrijf. Ook vanuit onze eigen medewerkers krijgen we positieve feedback. Ze beoordelen Job Procleaning met een rapportcijfer 8, zo blijkt uit het medewerkertevredenheidsonderzoek. En daar zijn we uiteraard blij mee.

Schoonmakers Breda

Bij Job Procleaning kunt u terecht voor al uw schoonmaakwerk. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

Het interieur van uw bedrijf is tevens het visitekaartje voor uw klanten! Onze professionele schoonmakers verzorgen zowel ’s avonds als overdag al uw schoonmaakwerk. Daarnaast denken wij mee en adviseren we u graag over de mogelijkheden om al onze opdrachtgevers maatwerk te bieden! De objectleidster komt regelmatig bij u op locatie om de kwaliteit van onze schoonmaak werkzaamheden te waarborgen.

Ervaren, vaste schoonmakers

U wilt een schone werkomgeving, fris interieur en een positieve en representatieve indruk achterlaten op uw klanten- en vriendenkring. Daarnaast wilt u daar uiteraard niet teveel voor betalen. Job Procleaning heeft als ervaren schoonmaakbedrijf in Breda de afgelopen jaren bewezen een professionele en betrouwbare schoonmaakpartner te zijn voor bedrijven. Hoe? Door een moderne, kwalitatieve en duurzame manier van werken. Bij het schoonmaken in Breda wijzen wij een vast team van interieurverzorgers aan die vast bij u op locatie schoonmaken. Zodat u vertrouwd raakt met onze medewerkers en er korte lijnen ontstaan. Een heldere werkplanning en specialistische schoonmaakkennis van onze ervaren medewerkers dragen daar uiteraard aan bij.

Job Procleaning - Slide 1
Scroll naar boven