Referenties

“We hebben in het verleden diverse schoonmaakbedrijven gehad, maar zijn al enige tijd overgestapt op Job Procleaning. Hier ben ik en zijn onze mensen erg tevreden over. We kunnen Job Procleaning dan ook van harte aanbevelen.”

“Alwel, een woningcorporatie met woningen in Breda, Etten-Leur en Roosendaal, maakt al jarenlang gebruik van de diensten van Job Procleaning. De bewoners van Alwel betalen voor de schoonmaakkosten en glasbewassing van hun woning servicekosten aan Alwel. Bewoners vinden het heel prettig dat het schoonmaakwerk door een lokale, betrokken partij wordt uitgevoerd. Job Procleaning weet heel goed met het budget servicekosten om te gaan en biedt daarnaast een breed pakket van diensten aan. Bewoners kennen de schoonmakers van Job Procleaning. Job Procleaning is daarom een belangrijke partner van Alwel voor het schoonmaken van complexen. Samen met Job Procleaning zijn we verantwoordelijk voor een schone leefomgeving voor de bewoners van Alwel.”

“Al geruime tijd hebben wij onze glasbewassing van het bedrijf en dienstwoning ondergebracht bij Job Procleaning. Niet alleen het glas, maar ook de kozijnen worden perfect streeploos gereinigd. De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en servicegericht.”

“Job Procleaning zorgt ervoor dat het clubhuis er schoon en representatief uitziet voor onze bezoekers.”

“We maken al jarenlang gebruik van de diensten van Job Procleaning en zijn tevreden. Ik heb Job Procleaning al bij diverse zakenrelaties van mij aangeraden.”

“Wij hebben gekozen voor Job Procleaning vanwege de scherpe prijs/kwaliteit verhouding en de continuïteit van de schoonmaak die ons kantoorpand behoeft. Inmiddels maken wij meer dan 4 jaar gebruik van hun services én naar alle tevredenheid.”

“We zijn heel tevreden over de glasbewassing van Job Procleaning. Ze zijn snel, leveren goede service en komen afspraken na. Kortom: ze leveren prima kwaliteit werk af.”

“Job Procleaning zorgt al jaren voor een schone werkomgeving en kraakheldere ramen.”

“Job Procleaning verzorgt al jaren het schoonmaakonderhoud van ons bedrijfspand én specialistische reinigingswerkzaamheden van onze projecten. De korte communicatielijnen zorgen voor duidelijke afspraken. We kunnen altijd vertrouwen op een goede kwaliteit”

“Job Procleaning, een betrouwbare basis in de drinkwatersector. Verantwoordelijkheid, hygiëne, en vakmanschap op hoog niveau. Met recht professionals in schoonmaak.”

“BOVI salespromotion B.V. heeft in Job Procleaning de juiste partner gevonden op het gebied van schoonmaak! Ons kantoor, alle ramen en de gevels van ons pand zijn bij hun in vertrouwde handen. Job Procleaning zorgt altijd voor een stralend eindresultaat!”

“De medewerker van Job Procleaning is voor ons een stille, betrouwbare kracht,”

“Job Procleaning zorgt dat wij met een heldere blik en “Oog voor Detail” de buitenwereld in kijken maar ook in ons “Inspiration Center” een heldere kijk op onze producten hebben. Wij bevelen Job Procleaning van harte aan voor glasbewassing.”

Scroll naar boven