Schoonmaakonderhoud

Wie gaat uw kantoor schoonmaken? Het interieur is het visitekaartje van uw organisatie. Een schoon interieur draagt bij aan een prettige werksfeer voor uw medewerkers en een warm welkom voor uw klanten. U wenst een schone, gezonde en prettige (werk)omgeving voor uw bedrijf of organisatie. Job Procleaning verzorgt schoonmaakonderhoud door schoonmakers en schoonmaaksters op verschillende locaties. We zijn hét schoonmaakbedrijf met verschillende schoonmaakdiensten. U kunt daarnaast bij ons terecht voor facility services zoals toiletpapier, zeepdispensers en inloopmatten.

Schoonmaakdiensten

Onze ervaren interieurverzorgers werken met vaste werkschema’s. De schoonmaakdiensten verschillen per opdrachtgever. U bepaalt van tevoren welke schoonmaakdiensten u verricht wilt hebben. Daarnaast adviseren we u graag over de mogelijkheden. Op die manier garanderen wij voor al onze opdrachtgevers persoonlijk maatwerk. Wij laten onze werkzaamheden controleren via onze objectleidster. De objectleidster komt regelmatig bij u op locatie om de kwaliteit van de werkzaamheden te waarborgen.

Schoonmaakwerk op kantoor

Onder schoonmaakonderhoud verstaan wij de dagelijkse werkzaamheden bij u op locatie. Hieronder vallen bijvoorbeeld het reinigen van het sanitair, het afnemen van bureaus, het stofzuigen en dweilen van vloeren en het ledigen van prullenbakken. Uiteraard werken wij met professionele materialen en middelen. Ook de tijden waarin we werken zijn flexibel. We vinden het belangrijk om een prettige werkrelatie met u als onze klant op te bouwen. Daarom wijzen we een vast schoonmaakteam aan die bij u aan de slag gaat. Naast dat u dit team op deze manier goed kunt leren kennen, leert het team uw kantoor ook goed kennen. Hoe beter onze interieurverzorgers uw kantoor en uw wensen kennen, hoe efficiënter zij uw kantoor kunnen schoonmaken. Wel zo vertrouwd.

Kantoor schoonmaken avond

Wij begrijpen dat het voor veel kantoren niet handig is om de schoonmaakdiensten overdag te doen, aangezien het kantoor dan volop in gebruik is. Door onze flexibele werktijden kunt u ons zowel ’s avonds als overdag inschakelen voor schoonmaakwerkzaamheden. Wij denken graag met u mee om zo tot de perfecte oplossing te komen.

Schoonmaakdiensten nodig?

Wilt u persoonlijk advies of een vrijblijvende schoonmaak offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op! Wij benaderen u zo spoedig mogelijk. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEtten-LeurRucphenZevenbergenHalsterenTholenOudenbosch  en Dinteloord.

 

Job Pro - Foto 4
Scroll naar boven