Reinigen kozijnen

Kozijnen die we niet hoeven te reinigen. We willen ze allemaal wel. **Kozijnen reinigen **is helaas wél van belang, omdat ze dagelijks blootgesteld worden aan vervuiling. Door uitlaatgassen van verkeer dat langs uw winkel- of kantoorpand rijdt en door de slechte weersomstandigheden. Job Procleaning verzorgt schoonmaakwerk in regio Roosendaal en weet welke materialen en werkwijze vereist zijn om professioneel & zorgvuldig uw kozijnen te reinigen en conserveren. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEttenLeurRucphenZevenbergen

HalsterenTholenOudenbosch en Dinteloord.

Kozijnen schoonmaken en conserveren

Job Procleaning kan u helpen met het schoonmaken & conserveren van alle soorten kozijnen. Bij het reinigen van kozijnen houden we rekening met het materiaal waarvan uw kozijn gemaakt is, zodat we het meest geschikte reinigings- & conserveringsmiddel gebruiken.

Houten kozijnen

Houten raamkozijnen vereisen meer onderhoud dan kunststof & aluminium kozijnen. Ondanks dat houten kozijnen steeds beter beschermd zijn, dienen ze minimaal één keer per jaar grondig gereinigd te worden om houtrot te voorkomen. Daarnaast verminderd het regelmatig reinigen van houten kozijnen ook dat het schilderwerk beschadigd. Onze schoonmaakspecialisten helpen u graag met het schoonmaken van houten kozijnen.

Kunststof & aluminium kozijnen

Voor het reinigen van kunststof of aluminium kozijnen gebruiken we speciaal reinigings- en conserveringsmiddel dat ervoor zorgt dat de oorspronkelijke kleur van het kunststof of aluminium kozijn terugkomt. Het conserveringsmiddel is een beschermlaag die vuil- en waterafstotend werkt. Het resultaat? Een langdurig schoon kozijn dat dankzij de beschermlaag veel langer meegaat. Bovendien is uw kozijn hierna makkelijker schoon te houden.

Kozijnen conserveren: de voordelen

Vaak wordt bij de aanschaf van kunststof & aluminium kozijnen gedacht dat er weinig onderhoud nodig is. Echter vereisen ook deze kozijnen goed onderhoud. Door middel van het conserveren van uw kozijnen worden deze beschermd tegen omgevingsfactoren. De kozijnen zijn dan dus ook langer schoon te houden. Enkele andere voordelen van kozijnen conserveren:

  • Voorkomt hechting van organische vervuiling (mos en algen)
  • Water- en vuil afstotend
  • Brengt oorspronkelijke kleur van het kozijn terug
  • Duurzaam en langdurig resultaat

Kozijnen laten reinigen en conserveren?

Job Procleaning helpt u graag bij het reinigen & conserveren van uw kozijnen. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Scroll naar boven