Wie zijn wij?

Al meer dan 60 jaar is Job Procleaning hét schoonmaakbedrijf in de regio Roosendaal voor al uw schoonmaakwerk. Wij verzorgen schoonmaakdiensten en schoonmaakwerkzaamheden in Roosendaal en omgeving. Uitgegroeid van familiebedrijf tot professioneel schoonmaakbedrijf met een behoorlijke klantenkring. En daar zijn we best een beetje trots op. U kunt bij ons terecht voor verschillende schoonmaakdiensten, waaronder schoonmaakonderhoud, glasbewassing, het reinigen en conserveren van kozijnen, vloeronderhoud en in de winter gladheidbestrijding. U vindt ons in de regio West-Brabant waaronder in Bergen op ZoomRoosendaalTholenHalsterenEtten-Leur en Breda.

Job Procleaning: ervaren en persoonlijk

Job Procleaning heeft de typische eigenschappen die bij een familiebedrijf horen: professioneel, ervaren, betrouwbaar, heel persoonlijk en met kwaliteit hoog in het vaandel. Ons bedrijf staat bekend om de korte lijnen en snelle en directe manier van communiceren, zowel naar onze opdrachtgevers als naar onze medewerkers. We zorgen ervoor dat u een vast contactpersoon heeft die altijd voor u klaarstaat. Dankzij deze duidelijke manier van werken, streven we naar een duurzame relatie en samenwerking met u.

Optimaal resultaat

Door onze jarenlange ervaring en verschillende opdrachtgevers, weten we exact waar u behoefte aan heeft. Omdat alle klanten uniek zijn, leveren we altijd maatwerk. Daarop passen wij onze schoonmaakdiensten en technieken aan zodat we samen het optimale resultaat behalen. Is er iets niet duidelijk? Bel of mail ons. U kunt ook geheel vrijblijvend een schoonmaak offerte aanvragen, we helpen u graag verder!

Referenties

Bent u benieuwd naar onze referenties en opdrachtgevers? Bekijk dan eens onze referentiepagina.

Scroll naar boven