Opleveringsschoonmaak

Job Procleaning, schoonmaakbedrijf regio Roosendaal, zorgt er met opleveringsschoonmaak voor dat u snel en vooral prettig uw schone woning of bedrijfspand kunt betreden.

 

Bij het bouwen of verbouwen van bedrijfspanden, woningen of andere panden blijft altijd een hoop vuil achter. U kunt hierbij onder andere denken aan stickers, kitresten, cementresten en zelfs grofvuil! Wanneer u definitief intrekt in een nieuw pand, wilt u natuurlijk niet met al dit vuil en rotzooi komen te zitten. Daarom is een professionele opleveringsschoonmaak een vereiste na ieder (ver)bouwproject. Job Procleaning uit Roosendaal verzorgt het voor u van begin tot eind. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bouwoplevering schoonmaak: Onze professionele werkwijze

De opleveringsschoonmaak na verbouwing dient allereerst als basis voor het gebruik, maar ook als basis van het blijvende onderhoud aan een pand. Immers, zo netjes als het pand de eerste keer opgeleverd wordt, dient het idealiter ook na iedere schoonmaak weer te zijn. Daarom is het belangrijk dat de opleveringsschoonmaak op een professionele manier wordt gedaan. Bij Job Procleaning gaan wij als volgt te werk:

  • Volledige reiniging van het gebouw inclusief glasbewassing
  • Verwijderen van cementresten op tegels en vloeren
  • Kitresten verwijderen
  • Verwijderen van verfresten op kozijnen en ramen
  • Het hele gebouw stofvrij maken
  • Grofvuil verwijderen en afvoeren

Wanneer u Job Procleaning uw opleveringsschoonmaak laat doen, kunt u er dus zeker van zijn dat u met een gerust hart uw nieuwe pand kunt betreden.

Huis schoon opleveren bij verkoop

Voor een professionele opleveringsschoonmaak hoeft u natuurlijk helemaal niet te bouwen of verbouwen, u wilt uw huis na verkoop uiteraard ook netjes en schoon opleveren. Na een opleveringsschoonmaak van Job Procleaning kunt u de nieuwe bewoners met een gerust hart uw huis laten betreden. Ook voor een opleveringsschoonmaak nadat u uw huis heeft verkocht is Job Procleaning dus de ideale partij.

Opleveringsschoonmaak & schoonmaakonderhoud

Naast een professionele reiniging na verbouwing, helpen wij u ook graag met het schoonmaakonderhoud. Doordat wij ook uw opleveringsschoonmaak hebben verzorgd, weten wij als geen ander hoe het pand er de eerste keer na verbouwing uit zag en hoe u het ook na iedere onderhoudsbeurt weer terug wilt zien. U kunt ons (periodiek) voor onder andere gevelreinigingvloeronderhoudkozijnen reinigen & nog veel meer schoonmaakwerk!

Professionele opleveringsschoonmaak nodig?

Job Procleaning komt graag bij u langs om te inventariseren welke werkzaamheden moeten worden verricht. Wilt u meer informatie ontvangen over één van onze werkzaamheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of mail of bel ons! Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEtten-LeurRucphenZevenbergenHalsterenTholenOudenbosch en Dinteloord.

Scroll naar boven