Schoonmaakbedrijf Oudenbosch

Hét schoonmaakbedrijf nabij Oudenbosch? Job Procleaning neemt al het schoonmaakwerk voor u uit handen tegen een betaalbare prijs. Wij zijn gespecialiseerd in glasbewassingschoonmaakonderhoudvloeronderhoud en opleveringsschoonmaak.

Schoonmaakbedrijf Oudenbosch: typisch familiebedrijf

Job Procleaning is van oorsprong een typisch familiebedrijf. Alle kenmerken die horen bij een familiebedrijf vindt u dan ook terug in onze manier van werken. Informeel, betrokken en een directe communicatie zijn typerend voor ons bedrijf. Ook vanuit onze eigen medewerkers krijgen we positieve feedback. Ze beoordelen Job Procleaning met een rapportcijfer 8, zo blijkt uit het medewerkertevredenheidsonderzoek. En daar zijn we uiteraard blij mee.

Ervaren, vaste interieurverzorgers in Oudenbosch

U wilt een schone werkomgeving, fris interieur en een positieve en representatieve indruk achterlaten op uw klanten- en vriendenkring. Daarnaast wilt u daar uiteraard niet teveel voor betalen. Job Procleaning heeft de afgelopen jaren bewezen een professionele en betrouwbare schoonmaakpartner te zijn voor bedrijven. Hoe? Door een moderne, kwalitatieve en duurzame manier van werken. Wij wijzen een vast team aan interieurverzorgers aan die bij u vast op locatie schoonmaakt. Zodat u vertrouwd raakt met onze medewerkers en er korte lijnen ontstaan. Een heldere werkplanning en specialistische schoonmaakkennis van onze ervaren medewerkers dragen daar uiteraard aan bij.

Kennismaken?

Wilt u meer informatie over onze diensten en weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Job Pro - Foto 4
Scroll naar boven