Glasbewassing

Op zoek naar een glazenwasser van een professioneel schoonmaakbedrijf
Glasbewassing is een van onze paradepaardjes. Uw ramen en kozijnwerk zijn letterlijk en figuurlijk een weerspiegeling van uw organisatie. Schone raampartijen zorgen voor een nette, verzorgde uitstraling. U vindt onze ervaren VCA-gediplomeerde glazenwassers in Breda en omgeving op verschillende locaties, zoals appartementencomplexen en kantoorpanden. Onze glazenwassers beschikken over de ervaring om uw ramen aan zowel de binnen- als buitenzijde zo efficiënt mogelijk te wassen. Ook de kozijnen worden hierbij meegenomen. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, maken we een projectinventarisatie om te bepalen welke methode voor glasbewassing het beste past bij uw bedrijf.

Glazen wassen: onze methoden

Glazen wassen kan met behulp van veel verschillende technieken. Onze specialisten beheersen alle facetten die hierbij komen kijken. U kunt bij ons terecht voor:

  • Traditionele glasbewassing
  • Telescopische glasbewassing
  • Glazen wassen met behulp van hoogwerkers
  • Glasbewassing met behulp van een gondelinstallatie

Telescopische glasbewassing:

**Telescopische glasbewassing **is een ideale manier om raampartijen op grote hoogte te wassen. Bij telescopische raambewassing wordt namelijk gebruik gemaakt van een lange ’telescoopsteel’. Dit systeem om raampartijen op grote hoogte te wassen, noemen we ook wel tucker pole. Ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van ramen in hoge kantoorpanden. Vanaf de grond bedient onze glazenwasser een telescoopstok met een borstel waaruit onder lage druk osmosewater gespoten wordt. Dit water wordt gebruikt om de grote raampartijen op een efficiënte manier te reinigen. Daarom bent u met telescopische glasbewassing verzekerd van een goed en streeploos resultaat!

Speciaal gefilterd water voor een streeploos resultaat

Onze glazenwasser maakt uw ramen schoon met speciaal water, dat we ook wel ‘osmosewater’ noemen. In dit water is geen kalk aanwezig. Het gefilterde water en de borstelende werking zorgen voor een glanzend en streeploos resultaat. Zo kunt u extra genieten van uw schone ramen!

Kunnen wij u helpen met glasbewassing?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of mail of bel ons! Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEtten-Leur, RucphenZevenbergen,
 HalsterenTholenOudenbosch en Dinteloord.

Scroll naar boven