Industriële reiniging

In een productieruimte lopen leidingen, staan grote machines en apparaten waar dagelijks veel mensen aan werken. Belangrijk dus dat deze apparatuur regelmatig goed gereinigd wordt. Industriële reiniging is dus niet alleen belangrijk voor het personeel, maar vooral ook om de kans op storingen zoveel mogelijk te vermijden.

Industriële reiniging door Job Procleaning

Wij kunnen zorgen voor een schone industriële omgeving. U kunt denken aan de industriele reiniging dampkappen, het reinigen van leidingen, productievloeren, en magazijnstellingen tot en met het volledig in- en uitwendig reinigen van productiemachines. Door een goede afstemming over de uitvoering van de werkzaamheden en een duidelijke planning, zorgen wij ervoor dat uw productieproces zo kort mogelijk of helemaal niet stil komt te liggen.

Reiniging van waterzuiveringsinstallaties

Industriële reiniging is echter een ruim begrip. Job Procleaning verzorgt bijvoorbeeld ook schoonmaakwerkzaamheden van waterzuiveringsinstallaties:

  • uit- en inwendige reiniging van silo’s
  • reiniging van slibkeldera
  • reiniging van kalkvaten
  • reiniging cascades
  • reinigen van bronputten
  • vacuümreiniging

Industrieel schoonmaakbedrijf

Wij houden met onze werkzaamheden continu rekening met het productieproces. Zo voeren we grote reinigingsactiviteiten uit als het productieproces stil ligt (dat kan ’s nachts zijn), maar ook overdag wanneer de productielijnen actief zijn. Wij beschikken over de juiste materialen en moderne apparatuur om grote productiemachines uitstekend te kunnen reinigen. Daarnaast beschikken onze medewerkers allemaal over een VCA-diploma en bezitten we het Keurmerk Schoon dat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Meer weten?

 

Wilt u meer informatie over onze industriële werkzaamheden? Vraag hier meer informatie aan! Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEtten-LeurRucphenZevenbergenHalsterenTholenOudenbosch  en Dinteloord.

Scroll naar boven