Graffiti verwijderen

Graffiti als kunstuiting kan erg mooi zijn. Wanneer graffiti op uw muur is aangebracht zonder overleg of doel, kan het uw gevel of muur flink ontsieren. Het is dan ook belangrijk dat de graffiti weer op een professionele manier van uw gevel laten verwijderen. Wilt u de aangebrachte graffiti verwijderen? Job Procleaning staat graag voor u klaar om deze graffiti van uw gevel of muur te verwijderen. Daarbij letten we altijd op de ondergrond van uw muur of gevel. Met de nieuwste technieken en duurzame middelen herstellen we uw gevel en muur snel en gemakkelijk. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Onze methoden van graffitiverwijdering

Zoals gezegd letten we bij het verwijderen van de graffiti goed op de ondergrond van uw muur of gevel. Dit is van belang voor de keuze voor de juiste reinigingsmethode. Bij Job Procleaning maken we gebruik van twee verschillende manieren van graffitiverwijdering:

  • Graffiti verwijderen door middel van stoomcleanen
  • Graffiti verwijderen met reinigingsmiddel

Hieronder lichten we de verschillende reinigingsmethoden verder toe.

Graffiti verwijderen via stoomcleanen

De meest milieuvriendelijke manier van graffiti verwijderen is door middel van stoomcleanen. Bij deze methode verwijderen we de graffiti onder hoge druk van heet water van de muur of gevel. Door het hete water lost de verf snel op en verdwijnt de graffiti gemakkelijk van de muur. Hierbij wordt dus geen schoonmaakmiddel gebruikt, waardoor deze reinigingsmethode extra milieuvriendelijk is.

Graffiti verwijderen met behulp van reinigingsmiddel

Sommige graffiti leent zich voor het reinigen met behulp van reinigingsmiddel. Onze specialisten verwijderen graffiti met een duurzaam schoonmaakmiddel dat ervoor zorgt dat de verf op een snelle manier wordt verwijderd. Doordat het reinigingsmiddel biologisch afbreekbaar is, blijft de schade voor het milieu beperkt.

Anti-graffiti coating

Mochten bovenstaande natuurlijke manieren van reinigen niet voldoende zijn, dan is het mogelijk om een zogenaamd anti-graffiti coating te gebruiken. Het gebruik van deze coating is allereerst een goede oplossing voor het verwijderen van de graffiti en beschermt daarnaast ook tegen eventuele nieuwe graffiti. Uiteraard kunnen we het spuiten van de graffiti niet voorkomen, maar deze anti-graffiti coating zorgt er wel voor dat de verf zich niet aan de muur hecht. Hierdoor kan de muur of gevel eenvoudig gereinigd worden.

Onze specialisten adviseren u graag over het wel of niet gebruiken van een anti-graffiti coating.

Graffiti laten verwijderen van uw muur of gevel?

Wilt u meer weten over graffitiverwijdering? Wij helpen en adviseren u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEtten-LeurRucphenZevenbergenHalsterenTholenOudenbosch en Dinteloord.

NEEM CONTACT OP

Scroll naar boven