Facility services & inloopmatten

Naast het leveren van verschillende schoonmaakdiensten in Roosendaal, kunnen wij u ook voorzien vaninloopmatten en professionele sanitaire producten (facility services). Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEtten-LeurRucphenZevenbergenHalsterenTholenOudenbosch en Dinteloord.

Altijd voldoende sanitaire middelen

Als u het op prijs stelt, kan Job Procleaning ervoor zorgen dat u altijd voldoende sanitaire producten in huis heeft. Denk hierbij aan papieren handdoekjes, professionele luchtverfrissers, toiletpapier of zeepdispensers bijvoorbeeld.

Uw entree is het visitekaartje van uw onderneming

Met een sfeervol en schoon entree zorgt u letterlijk voor een goede eerste stap in uw onderneming. Met een op uw wensen aangepaste inloopmat bent u tevens verzekerd van een veilige, schone binnenkomst van uw medewerkers, klanten en bezoekers. De kleuren, grootte en welkomsttekst van de mat kunt u allemaal zelf bepalen.

Via Job Procleaning alles geregeld

Met leveranciers als Crohill, Hijman, CWS, Vendor en Tork hebben wij uitstekende, reële prijsafspraken kunnen maken. Onze service is gericht op hygiëne, duurzaamheid en de wensen van onze klant. Door sanitaire producten en inloopmatten via Job Procleaning te regelen, heeft u voortaan nog maar één contactpersoon nodig en hoeft u zich geen zorgen te maken over de bevoorrading.

Meer weten?

Meer informatie over onze facility services? Neem contact met ons op!

 

7002
7020
Scroll naar boven