Gevelreiniging

Uw gevel laten reinigen? Job Procleaning levert professionele en kwalitatieve gevelreiniging. Wind, regen, vorst: uw gevel heeft het vooral in de herfst en wintermaanden zwaar te verduren. Het is daarom goed om regelmatig uw gevel te laten reinigen en impregneren. Hierdoor blijft uw pand representatief en gaat u vocht, schimmelvlekken en isolatieproblemen voor langere tijd tegen. Onze gevelreinigers zijn ervaren en weten welke materialen en apparatuur het meest geschikt zijn voor uw gevel. Job Procleaning werkt alleen met de minst milieubelastende reinigingsproducten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gevel reinigen: De soorten vervuiling

Gevelreiniging biedt veel voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van onder andere de volgende gevels:

  • Stenen gevels
  • Damwandbeplating
  • Trespabeplating
  • Sandwichpanelen

Bij het reinigen van de gevel onderscheiden we twee soorten vervuiling: natuurlijke & niet-natuurlijke vervuiling. Hieronder lichten we u de verschillen en onze professionele werkwijzen uit!

Natuurlijke vervuiling

Bij natuurlijke vervuiling gaat het logischerwijs om vervuiling van de gevel door natuurlijke invloeden, zoals het weer. Aanslag kan door allerlei oorzaken op uw gevel en in de voegen terechtkomen. Door de wisselende weersomstandigheden kunnen uw muren groen, wit of soms zelfs helemaal zwart kleuren. Met behulp van professionele gevelreiniging ziet uw gevel er weer als nieuw uit.

Niet-natuurlijke vervuiling

Bij niet-natuurlijke vervuiling gaat het veelal om vervuiling door graffiti of andere verfsoorten. De schoonmaakspecialisten van Job Procleaning zijn daarom ook gespecialiseerd in graffiti verwijderen. Hierbij letten we altijd goed op de ondergrond van uw muur of gevel om gebruik te maken van de meest geschikte vorm van gevelreiniging.

Professionele gevelreiniging

Onze gespecialiseerde schoonmakers maken gebruik van de beste gevelreiniging methoden voor het schoonmaken van uw gevel. Om de gevel goed schoon te maken, reinigen we deze met behulp van koud of heet water. Hieronder lichten we onze aanpak verder toe.

 

Hogedrukreiniging met water Om de gevel goed schoon te maken, reinigen we deze met behulp van koud of heet water. Onder hoge druk spuiten we het water tegen de gevel. Door deze hoge druk, zorgen we ervoor dat de gevel tijdens het reinigen niet beschadigd. Bovendien is deze manier van reinigen heel effectief vanwege het snelle, schone resultaat.

 

Optioneel impregneren (hydrofoberen) Wanneer dit gewenst is, maken we de gevel waterafstotend door het aanbrengen van een impregneervloeistof of créme. Deze vloeistof beschermt de gevel of muur tegen vooraf indringen van vuil en vocht. Impregneren beschermt uw gevel en zorgt hiermee voor een langere levensduur.

Gevel laten reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf?

Wilt u uw gevel professioneel laten reinigen? Wij nemen de reiniging van uw gevel graag voor onze rekening. Onze specialist adviseert u graag over welke methode het meest geschikt is voor uw kostbare gevel. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over gevelreiniging!

 

Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEtten-LeurRucphenZevenbergenHalsterenTholenOudenbosch en Dinteloord.

 

Scroll naar boven