Efficiënt schoonmaken: Smart cleaning methode

Voor schoonmaakbedrijven blijft het een vraag die steeds maar weer gesteld wordt: Wat is nou de meest efficiënte manier om schoon te maken, waarbij alle duurzame en milieubewuste wensen goed nagevolgd worden?

 

Een effectieve schoonmaakmethode die al een tijdje actief is binnen de schoonmaakbranche is de Smart Cleaning methode. Wij vertellen je graag meer over de voordelen en de verschillende mogelijkheden.

Wat is de Smart Cleaning Methode?

De Smart Cleaning Methode is een manier van efficiënt schoonmaken waarbij gebruikt gemaakt wordt van chemie en speciale schoonmaak moppen. De chemie wordt veroorzaakt door een speciaal schoonmaakmiddel. De taak van dit middel is om het vuil bij aanraking los te werken. De moppen focussen zich op het absorberen van vuil.

 

Wat zijn de voordelen voor schoonmaakbedrijven?

 

Zoals de titel ook aangeeft, biedt Smart Cleaning voornamelijk voordelen op het gebied van efficiënt schoonmaken. Deze methode heeft namelijk als grootste kenmerk dat de chemie het vuil losweekt. Hierdoor wordt er dus minder inspanning gevraagd van de schoonmaker/schoonmaakster om vuil los te krijgen door te intensief te schrobben.

 

Verder zijn de speciale moppen niet gefabriceerd om veel wrijving te veroorzaken, maar meer te focussen op het absorberen van vuil. Dit maakt het schoonmaken dus minder intensief. Door goede absorptie zal er ook minder vuil verspreid worden.

 

De bovenstaande voordelen kan de Smart Cleaning methode dus resulteren in snellere en efficiëntere schoonmaakdiensten. En laten we eerlijk zijn, dit is toch wel het ding dat zowel het schoonmaakbedrijf zelf, maar ook de bedrijven die een schoonmaakbedrijf inhuren het liefst zien.

Efficiënt schoonmaken

Smart Cleaning is een interessante methode voor de schoonmaakbranche door de voordelen die het met zich meebrengt. De vermindering van fysieke belasting voor de schoonmakers en tijdwinst is een win-win situatie voor verschillende partijen.

 

Wel is het van essentieel belang dat de schoonmaakbedrijven serieus en verantwoord omgaat met de nare gevolgen die verkeerde chemische middelen kunnen veroorzaken bij onverantwoord gebruik. Zolang dit het geval is, is Smart Cleaning een mooie methode om mee aan de slag te

Effectief schoonmaken met behulp van een professioneel schoonmaakbedrijf?

Job Procleaning is ook actief met Smart Cleaning binnen portiekhalen en op projecten waar het een meerwaarde kan gaan hebben. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je graag meer over onze werkwijze!

Scroll naar boven