Ramen wassen op hoogte

Heeft u een kantoorpand met ramen op hoogte? Of kunt u niet bij de hoge ramen van uw eigen woning? Ramen wassen op hoogte komt niet zonder gevaren. Het is daarom verstandig uzelf af te vragen of u dit beter zelf kan doen of beter door een professional kan laten uitvoeren.

Hoe moet u hoge ramen wassen?

Uiteraard verschilt de perceptie van hoogte van persoon tot persoon. Maar moet u een raam wassen op een hoogte waarbij een kleine trap of ladder niet voldoet? Neem dan geen onnodige risico’s en ga op zoek naar een professional. Naast het feit dat een professional dit veel veiliger kan doen (met het juiste materiaal), zien uw ramen er ook nog eens mooi schoon uit!

Hoe hoog worden ramen doorgaans gewassen?

Bij Job Procleaning kijken wij voorafgaand aan de klus wat de situatie is en welke mogelijkheden er zijn. Bij wat lagere panden of woningen maken wij vaak gebruik van een ladder of telescoop en speciaal gedemineraliseerd water om uw ramen te wassen. Bij hoge flatgebouwen wordt gebruikt gemaakt van de aanwezig voorzieningen zoals bijvoorbeeld een gondel. Mocht een dergelijke gondel niet aanwezig zijn, maken wij gebruik van een hoogwerker (mits de hoogte dit toestaat). Wij raden eenieder sterk af om zelf met hoogwerkers en dergelijke aan de slag te gaan en dit werk écht over te laten aan professionals met jarenlange ervaring. Heeft u een zelf een telescoop in huis maar lukt het u niet helemaal om dit handige voorwerp goed te gebruiken? Ook dan staan wij voor u klaar!

Risico's van hoge ramen wassen

Op hoogte werken hoeft niet onveilig te zijn, zolang u maar de juiste voorzorgsmaatregelen treft. Vaak kiezen mensen liever voor de onveilige optie, die tevens goedkoper is. Maar het is verstandig na te gaan welke risico’s gepaard gaan met het zelf wassen van ramen op hoogte. U kunt gemakkelijk vallen wanneer u op een ladder staat en bezig bent met het wassen van uw ramen. Ga daarom niet voor de korte-termijn besparing die gepaard gaat met risico’s. Kies voor een professional en ga voor de veilige optie!

Een professional inhuren

Uw ramen laten wassen door een professionele glazenwasser? Overal in West-Brabant staan wij voor u klaar om uw ramen te wassen, ook op grotere hoogtes. Naast glasbewassing kunt u ook bij ons terecht voor gevelreiniging of graffitiverwijdering op hoogte! Daarnaast kunt u ook direct een offerte aanvragen!

Scroll naar boven